Ajankohtaista

 

JÄSENRISTEILY TALLINNAAN 25-26.8.2018

URHOT ry järjestää jäsenilleen elokuisen jäsenristeilyn Tallinnaan. 25.8. lauantai aamuna kokoonnumme länsiterminaalissa 2 klo 9.30. Lähdemme kohti Tallinnaa Tallink Megastar laivalla klo 10.30. Saavumme Tallinnaan klo 12.30. Paluu Tallinnasta on 26.8. sunnuntaina klo 13.30 Tallink Megastar laivalla Tallinna B terminaalista. Saavumme Helsinkiin klo 15.30. Laivamatkalla on tarjolla buffet-ruokailut. Matkatavaroille on varattu kaksi hyttiä.

Tallinnassa majoitumme Tallink City hotelliin. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa. Tallinnassa on aikaa tutustua kaupunkiin, nauttia olosta ja tehdä ostoksia. Lauantai-iltana kokoonnumme yhdessä illalliselle klo 20.00 Tallinn Spot ravintolaan

Jäsenristeilylle ilmoittaudutaan osoitteeseen koulutus@urologisethoitajat.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen avautuu 28.5. klo 18.00. Matkalle pääsystä tulee vastaus sähköpostilla. Jäsenristeilylle mahtuu mukaan 36 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Huonekaveritoiveen voi laittaa ilmoittautumisen yhteyteen. Jokainen ilmoittaa itse itsensä.

Suomen Urologiset Hoitajat URHOT ry maksaa risteilyn, majoittumisen Tallinnassa ja illallisen. Matkan omavastuu on 45 euroa. Lasku lähetetään mukaan päässeille sähköpostilla kesäkuun aikana. Huomioi, että ilmoittaudut sähköpostilla, jota luet kesän aikana.

Tervetuloa jäsenristeilylle!

****************

TULE MUKAAN URHOJEN HALLITUKSEN TOIMINTAAN!

Syyskokouksessa 15.11.2018 on tarjolla paikkoja Urhojen hallitukseen, koska useammalla hallituksen jäsenellä on kolme vuoden toimiaika päättymässä. Hallituksen kokouksia on vuosittain keskimäärin 6 kertaa ja ne pidetään Helsingissä. Yhdistys korvaa matkakulut ja maksaa myös pienen  kokouspalkkion.

Hallitustoiminta tarjoaa:

Tarkempia tietoja saat hallituksen nykyisiltä jäseniltä. Ota rohkeasti yhteyttä, tervetuloa mukaan!

 

****************

Nyt saatavilla allaolevasta linkistä: URHOT ry:n toimittama käännös EAUN guidelinesta Kestokatetrointi aikuisilla - alatiekatetrointi ja suprapubinen katetrointi

Kestokatetrointi aikuisilla, alatiekatetrointi ja suprapubinen katetrointi