Jäseneksi liittyminen ja osoitteenmuutos

Yhdistyksen jäseneksi anotaan alla olevalla sähköisellä hakemuksella, joka välittyy jäsenrekisterin hoitajalle.

Hallituksen kokouksen käsiteltyä ja hyväksyttyä hakemus seuraavassa kokouksessaan,  tieto jäseneksi hyväksymisestä lähetetään hakemuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Hallituksen kokoukset pidetään tammi-, maalis- , touko-, elo-, loka- ja marraskuussa. Mikäli haluaa osallistua jäsenille suunnattuihin koulutuksiin jäsenhinnalla, kannattaa jäsenhakemus jättää ajoissa.

Alla olevalla lomakkeella voit  ilmoittaa myös osoitteeenmuutoksesta, työpaikkatietojen muutoksesta, eläkkeelle siirtymisestä tai eroamisesta yhdistyksen jäsenyydestä.

Palutelomake muissa yhteydenotoissa yhdistyksen hallitukseen löytyy Ota yhteyttä -välilehdeltä.

Jäsenmaksu on 30 € / vuosi.
Eläkeläisiltä jäsenmaksu on 15 € / vuosi

Jäsenmaksu maksetaan suoraan tilille IBAN FI78 1023 3000 206495.

Kunkin vuoden jäsenmaksut tulee olla maksettuna aina 31. tammikuuta mennessä. Jäsenmaksusta laitetaan sähköpostilla tieto jäsenille.

Vain jäsenmaksun maksaneet voivat osallistua talvipäiville helmikuussa ja syyskoulutuspäiville jäsenhintaan. Vain URHOT ry:n jäsenet voivat hakea koulutusavustusta yhdistykseltä.

Jäsenhakemus uudelle jäsenelle / jäsentietojen päivitys

Anon Suomen Urologiset Hoitajat URHOT ry.:n jäsenyyttä.
Täytä alla oleva lomake ja klikkaa "Lähetä".